FEYENOORD

Orkun Kökcü: 'Feyenoord moet in de Kuip negen punten halen, we weten dus wat ons te doen staat'

"Ik vind dat wij als Feyenoord zijnde in de Kuip negen punten moeten halen, dus we weten wat ons te doen staat." Dat zegt Orkun Kökcü een dag voor de belangrijke wedstrijd van Feyenoord in de Conference League tegen FC Union Berlin.
Feyenoord is koploper in de poule en won thuis al van Slavia Praag, op papier de beste tegenstander in de groepsfase. Toch staat de Duitse ploeg die morgen tegenover de Rotterdammers staat vijfde in de Bundesliga. "We hebben ze goed geanalyseerd", vertelt Kökcü tijdens de persconferentie. "Van Duitse ploegen is bekend dat ze veel fysiek gebruiken en veel energie in een wedstrijd steken. Dat doen wij ook. Ik denk dat het een mooie wedstrijd kan worden."
Kökcü kan niet wachten op de aftrap donderdagavond in de Kuip. "Wij proberen tegen iedere ploeg dominant te zijn, dat verwacht ik morgen ook. We kunnen met Feyenoord voor het eerst in lange tijd Europees overwinteren, dan is deze wedstrijd heel belangrijk."
Orkun Kökcü

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!