Zondag naar een stadsderby? Win hier kaarten voor het duel tussen de vrouwen van Excelsior en Feyenoord

Niet alleen op Het Kasteel vindt aankomende zondag een Rotterdamse stadsderby plaats. Waar Sparta en Feyenoord om 12:15 uur aftrappen, beginnen de vrouwen van Excelsior en Feyenoord op hetzelfde tijdstip aan hun eerste confrontatie. En jij kunt daar gratis bij zijn!

In samenwerking met FSV De Feijenoorder geeft Rijnmond twee keer twee kaarten weg voor het duel in het Van Donge & De Roo Stadion, dat aankomende zondag dus om 12:15 uur begint. Kaarten voor een speciaal uitvak, dat de supportersvereniging van Feyenoord samen met Excelsior voor Feyenoord-supporters heeft gecreëerd.

Naast de kaarten ontvang je als winnaar ook een speciale wedstrijdsjaal, gemaakt voor de eerste stadsderby ooit tussen de vrouwen van Excelsior en Feyenoord.

Natuurlijk kun je ook als Excelsior-fan naar de stadsderby. Deze kaarten zijn beschikbaar gesteld door de Kralingse club. Ook dan ontvang je een speciale wedstrijdsjaal.

Wat moet je doen?

Mail naar sport@rijnmond.nl met wie jij graag de wedstrijd tussen Excelsior Vrouwen en Feyenoord Vrouwen zou willen bezoeken, en waarom. Vermeld daarbij ook je naam en contactgegevens en in welk vak je graag wil plaatsnemen. De sportredactie van Rijnmond neemt vervolgens persoonlijk contact op met de winnaar.

In de eredivisie vrouwen staat Feyenoord voorlopig op een knappe tweede plaats, op twee punten van koploper PEC Zwolle. Feyenoord heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Dit seizoen won de club van Zuid onder meer al van Ajax en PSV op het eigen Varkenoord. Excelsior staat voorlopig onderaan, met twee punten uit zes wedstrijden.

Niet in de prijzen gevallen of wil je zeker zijn van een kaartje voor de derby tussen de vrouwen van Excelsior en Feyenoord? Bestel dan hier jouw ticket(s) voor de eerste echte officiële stadsderby in de eredivisie voor vrouwen.

Meer over dit onderwerp:
FEYENOORD EXCELSIOR RIJNMOND SPORT SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren