Papendrechtse vrouw blijft langer in cel na doodsteken partner

De 37-jarige vrouw die zaterdag in Papendrecht haar partner doodstak, blijft twee weken langer in voorarrest. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam dinsdag besloten.

De steekpartij vond plaats in een woning aan de Guido Gezellestraat. Agenten verleenden het slachtoffer eerste hulp, waarna ambulancepersoneel het overnam. De hulp mocht niet baten. De vrouw werd in de woning aangehouden.

Waarnemend burgemeester Annemiek Jetten van Papendrecht is geschrokken door het voorval. "Dit drama kent alleen maar verliezers. De zorg voor de kinderen uit het gezin heeft onze hoogste prioriteit. Zij worden zo goed als mogelijk opgevangen. Voor hen en hun omgeving hebben we nu dan ook alle aandacht."

De burgemeester realiseert zich dat de gebeurtenis in de wijk veel los kan maken. "Bij veel buurtbewoners zal het beelden teruggebracht hebben van drie jaar geleden, toen er een gezinsdrama plaatsvond in de Cremerstraat, slechts een paar straten verderop. Voor hen die het moeilijk hebben, staan we ook klaar als gemeente."

Meer over dit onderwerp:
BURGEMEESTER STEEKPARTIJ PAPENDRECHT NIEUWS 112
Deel dit artikel: