Man gewond na schietpartij in eigen woning

Een schietpartij in een woning in de Rotterdamse Rembrandtstraat. Een 32-jarige man raakt daarbij gewond aan zijn been. Het slachtoffer strompelt nog wel naar buiten, maar daar valt hij neer. Buren waarschuwen de politie. Over het motief tast de politie nog in het duister. Duidelijk is wel dat er twee verdachten zijn.

Die twee mannen komen voordat het slachtoffer thuis is om circa 19.45 uur vanuit de Tollensstraat de Rembrandtstraat inlopen. Ze gaan met het slachtoffer mee naar binnen en korte tijd later wordt er geschoten. De verdachten vluchten omstreeks 20.15 uur richting de Jacob Catsstraat. Van daaruit loopt één man richting de Noordsingel en de andere richting de Noordmolenstraat.

Uiteraard zijn camerabeelden van harte welkom. En de politie zoekt nog getuigen die iets hebben gehoord en/of gezien of mensen die weten wat de aanleiding van de schietpartij is geweest.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Ken je iemand die een vuurwapen bezit? Bel dan de tiplijn van het Team Criminele Inlichtingen. Telefoon: 06 332 36 432. Zij schermen de identiteit van tipgevers af en als het wapen wordt gevonden, dan heb je recht op een beloning van maximaal 750 euro.

Meer over dit onderwerp:
BUREAU RIJNMOND BURIJ15 112 MISDAAD
Deel dit artikel: