nieuws

Van Geel: 'Vermeer is de beste keeper van Nederland'

Feyenoord is zeer tevreden met de contractverlenging van sterkhouder Kenneth Vermeer. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is dan ook verguld met de verlenging van de doelman: "Kenneth is in onze ogen de beste keeper van Nederland."
Volgens Van Geel zegt de contractverlenging van Vermeer iets over zijn kwaliteiten en ambities: "Kenneth heeft laten zien dat het een geweldige keeper is. Dat we zijn contract hebben kunnen verlengen geeft aan dat hij het uitstekend naar zin heeft bij Feyenoord. Onze ambities en die van Kenneth passen bij elkaar," zegt de technisch directeur tegen RTV Rijnmond.
Het tekenen van Vermeer kan een tik zijn voor zijn beoogde opvolger, Warner Hahn. De reservekeeper, die momenteel revalideert van een knieblessure, zal zich moeten laten zien: "Warner moet keihard werken om Vermeer uit het doel te keepen. De beste zal altijd spelen. We spelen met de Europa League erbij in het komende seizoen veel wedstrijden. Dan heb je ook een aantal spelers nodig die de concurrentie met elkaar aangaan. Op het moment dat er een keer een blessure of schorsing is val je niet gelijk terug maar kun je op gelijkwaardig niveau blijven," aldus Van Geel.