nieuws

Zeg het in de Open Microfoon bij Rijnmond Nu!

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Het is woensdag, de dag van de Open Microfoon! Wat heb je te melden? Bel 010 - 436 44 36 !
Heb je een ongezouten mening over het Nieuws, dat je leest of hoort? Over de aanpak tegen inbraken, zoals buurtbewoners in Rotterdam-Ommoord letterlijk namen? Of over mogelijk de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten? Heb je zo je bedenkingen over het niet doorgaan van de City Race in Rotterdam? Gaat het belang van een snelweg boven dat van omwonenden, zoals bij de A4 Midden-Delfland?
Of heb je een persóónlijk verhaal? Over wat er is gebeurd in je familie of vriendenkring? Heb je een bijzondere plek bezocht of een restaurant? Een grappige column gelezen of een mooi boek? Laat het ons weten! Pak de Open Microfoon.
Heb je iets te ruilen? Een boekenkast voor een droogmolen? Een vriezer voor een kleuren-tv? Doe een beroep op je mede-luisteraar!
Organiseer je een leuk buurtfeest of open dag? Een bijzondere tentoonstelling?
Wil je je GAL spuwen? Over verkeershufters of stomme klanten in de winkel? Een Koude of Warme douche uitdelen?

Bel met de Open Microfoon! 010 - 436 44 36. Of stuur een mail: NU@Rijnmond.nl .

Twitteren doe je naar @RijnmondNu mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken.