nieuws

Man beschoten in Rotterdam Centrum

Een getuige meldt dat er is geschoten bij een speeltuin aan de Diergaardesingel in Rotterdam. Als agenten een kijkje komen nemen treffen ze niets aan. Zaak gesloten zo lijkt het maar dan meldt een gewonde man zich in ziekenhuis. Hij is beschoten….
Donderdag 12 mei om tien voor half negen in de avond, een tijdstip waarop nog niet alle kinderen in bed liggen, wordt de politie gebeld door bewoners van de Diergaardesingel in Rotterdam Centrum. Ze hebben schoten gehoord.
Toegesnelde agenten kammen de buurt van de speeltuin aan de Diergaardesingel uit maar vinden niets. Later op de avond meldt een 30-jarige man zich in het ziekenhuis. Hij beschoten bij de speeltuin aan de Diergaardesingel. De bewoners hadden dus gelijk.
En dan gaat het politie-onderzoek weer verder. Wat blijkt?
Kort na de schietpartij zijn twee mannen gevlucht in een zilvergrijze Hyundai Getz. Het is een tweedeurs model met getinte zij- en achterruiten. Verder hangt aan de binnenspiegel een lichtkleurige luchtverfrisser in de vorm van een boompje.
De twee verdachten zijn negroide mannen van rond de 26 jaar. Een van hen is mager, de ander heeft een gezet postuur en draagt rode bovenkleding.
De politie is op zoek naar getuigen of mensen die de auto en of de inzittenden kennen.
U kunt bellen met de politie Rotterdam via 0800-6070. Of Meld Misdaad Anoniem: 08000-7000.