nieuws

Rijnmond Nu is klaar voor het EK! Jij ook?

EK-2016-Frankrijk
EK-2016-Frankrijk
Sluit je ogen en teleporteer jezelf naar juni 1988. Nederland stond op z'n kop na de winst van het EK. En wie had kunnen zien aankomen dat we er gewoon deze EK-zomer NIET bij zijn?
Ben je ontregeld? Zwaar de balen in dat 'we' er niet bij zijn? Of is het volkomen terecht? En misschien ben je juist wel heel erg gelukkig met het feit dat we een keertje verlost zijn van falende partners, oranje gekleurde huizen, pest-lawaai van de kroegen om je heen. Misschien kun je je partner een keer écht leren kennen door gewoon lekker op vakantie te gaan!
Of...... kriebelt het tóch? Ook al doet Oranje niet mee? Het blijft toch een mega-evenement. Maar voor wie 'ben' je dan? BEL. 010 - 436 44 36.
Om toch maar even die oude tijden te laten herleven: Waar was jij toen Nederland het EK op z'n naam schreef? En: is het imago van Nederland - Voetballand nog wel terecht?

Hoe stel jij je in op het EK? BEL 010 - 436 44 36, of stuur een mailtje naar de studio: NU@Rijnmond.nl .

Te gast zijn Ruud van Os van de Sportredactie en Richard Dubbeld van de Nieuwsredactie, in het verleden actief bij de Sportredactie van het AD.
Liever twitteren? Doe dat naar @RijnmondNu mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken.