nieuws

Johan en Anita trouwen in De Kuip

Johan Klomp en Anita Nieuwets zijn zaterdagmiddag getrouwd op de middenstip van het Feyenoordstadion. Johan had zich opgegeven voor een actie van Opel, met de bruiloft in de Kuip als prijs. Johan won drie weken geleden en kon vandaag met zijn vriendin in de echt worden verbonden.

Op de middenstip stonden twee stoelen klaar voor het aanstaande bruidspaar. Er omheen, langs de omtrek van de middencirkel, waren de stoeltjes voor de gasten neergezet. Op iedere zetel lag een Feyenoordsjaal met daarin “Johan & Anita 11-06-2016” geborduurd.
Na het jawoord kwam, als speciale verrassing, Lee Towers het veld oplopen. Hij zong met zijn You’ll Never Walk Alone het kersverse bruidspaar toe.
Met de bruiloft ging een droom in vervulling. Johan had altijd gezegd dat hij alleen met Anita zou trouwen als het in de Kuip zou kunnen. Toen hij drie weken geleden de prijs won, vroeg hij Anita live op de radio ten huwelijk.
De kinderen van het echtpaar waren tijdens het aansnijden van de taart al aan het voetballen en ook Johan kon haast niet wachten: “Ja, ik wil de bal zeker een keer in het net schieten hier. Samen met nog een paar anderen, die staan ook al te popelen.”