nieuws

14 juni: over robots en gastvrijheid

zoraatje
zoraatje
Voor de laatste aflevering van de serie "VitamineR maakt je wegwijs in de zorg" gaan we naar DrieMaasStede van Argos zorggroep in Schiedam.
We gaan het van 19 tot 21 uur hebben over twee totaal verschillende onderwerpen die allebei belangrijk zijn voor de toekomst van de zorg. Je maakt kennis met de robots Zora en Paro, hoort meer over een riem die ook een airbag is, we nemen een kijkje door Google Glazz en kijken naar nog veel meer nieuwe dingen in de zorg.
Ons tweede onderwerp is gastvrije zorg. Dat was er altijd al wel, maar gastvrijheid wordt steeds belangrijker in de boordeling van de zorg. Je hoort hoe de instellingen dit invullen en wat dat betekent voor clienten en medewerkers.
Meepraten kan altijd: geef je reactie of vraag door per mail: vitaminer@rijnmond.nl, op Facebook, www.facebook.com/vitaminerrr. Bellen kan ook: 010 4364436. En je kunt natuurlijk langs komen in DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam, om radio te kijken of om mee te praten.
Na deze uitzending gaat VitamineR met zomerstop. We zijn begin september weer terug, met nieuwe Vitamines. Je kunt wel blijven mailen en we checken ook regelmatig Facebook en Twitter. We wensen je een fijne zomer, geniet van de zon, wel goed insmeren!