nieuws

De Boekenstroom in Rijnmond Nu

Het is weer zo'n maandag! Tijd om je boekenkast weer eens te her-indelen. Tijd om te beslissen welk boek je meeneemt op vakantie. Tijd om te kijken of een E-reader tóch niet iets handiger is dan extra handbagage. Bij uitstek nú de tijd om je te laten inspireren tot de aanschaf van een goed boek dat je met een fleece-deken en een kop thee tot je neemt op de bank, met dit regenachtige weer!
Onze huis-recensenten Diana en Alek zijn weer in het pand. En zij praten jou helemaal bij over mooie, ontroerende, hartverscheurende, tot denken aanzettende of gewoon lees-maar-in-één-ruk-uit boeken!

Heb JIJ een bijzonder of gewoon mooi boek gelezen? Deel het met ons! Bel 010 - 436 44 36, of stuur een mailtje naar de studio: NU@Rijnmond.nl.


Twitteren doe je naar @RijnmondNu mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.