nieuws

De Open Microfoon in Rijnmond Nu: Tebbie te melden?

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Wat heb je te melden in de Open Microfoon? Iedere woensdag in het derde uur van Rijnmond Nu bepaal JIJ welke kant het gesprek op gaat. Bel 010 - 436 44 36.
Je mening geven over het Nieuws? Bijvoorbeeld over het DENKbeeldige gevaar van de Media? Over de 'nein-nein-nein'-uitspraken van Mark Rutte over het democratische instrument Referendum? Over de grootverdieners in de Zorg? Ventileer het in de Open Microfoon!
Of heb je een persóónlijk verhaal? Over een gebeurtenis in je familie- of vriendenkring? Iets spannends of bizars meegemaakt?
Organiseer je binnenkort een leuk buurtfeest, braderie of open dag? Zet het in de Rijnmond Nu Etalage. Bel 010 - 436 44 36 of chat mee onderaan deze pagina.
Heb je een werkloze koelkast of droogmolen die het nog best doet in de aanbieding? Of ben je op zoek naar een salontafel? Roep de hulp in van het Rijnmond Nu-publiek!
Iets te zeuren, zaniken, zemelen? Je gal spuwen over wegmisbruikers, asociale boodschappers, malafide bedrijfjes? Een Koude of Warme Douche uitdelen?
Pak de Open Microfoon: bel 010 - 436 44 36 of stuur een mailtje naar NU@Rijnmond.nl.
Twitteren doe je naar @RijnmondNu mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.