nieuws

Topscorer Janga vertrekt bij FC Dordrecht

Rangelo Janga
Rangelo Janga
Rangelo Janga vertrekt bij FC Dordrecht en gaat spelen bij de Slowaakse topclub AS Trencin. De 24-jarige Rotterdammer zette woensdag zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen.
Janga scoorde vorig seizoen 21 keer in de Jupiler League en wekte daarmee de belangstelling van meerdere clubs. Met landskampioen AS Trencin gaat de spits nu spelen in de Champions League. Omdat Janga een doorlopend contract had bij FC Dordrecht vangen zij een transfersom voor hem. Bij Dordrecht blies Rangelo Janga zijn loopbaan nieuw leven in na een mislukt avontuur op Cyprus bij Omonia Aradippou. Daarvoor kwam hij uit voor Willem II en Excelsior.
Tscheu La Ling is de eigenaar van AS Trencin en Janga treft daar in Gino van Kessel een landgenoot. Ryan Koolwijk verliet de club onlangs voor een terugkeer naar Excelsior.

Berenstein en Klooster naar Dordt

FC Dordrecht heeft zich versterkt met Anthony Berenstein en Rodney Klooster. Berenstein is een 19-jarige linksbuiten die overkomt van FC Utrecht. De komst van Rodney Klooster hing al enige tijd in de lucht. Hij speelde vorig seizoen bij Excelsior en komt in aanmerking voor de rechtsbackpositie.