nieuws

Hoogvlieger Ricardo Moentadj Hoogvlieter van de Week

Het is de verstandelijk beperkte Rotterdamse wielrenner, fietsenmaker en hoogvlieger Ricardo Moentadj eindelijk gelukt; het Hoogvlieter van de Week-predicaat valt hem vandaag officieel ten deel.
Glimmend van trots maakt ie er op z'n zorginstelling-Facebook-account melding van, want kost wat kost wil de 29-jarige Ricardo beroemd worden.
Met het beklimmen van de Franse Alpe d'Huez voor het kankerbestrijdings-initiatief Alpe d'Huzes heeft ie wat die beroemdheidsmissie betreft weer een paar pedaaltrappen extra in de goede richting gegeven.
Met de Hoogvlietse wandel- en wielergroep van de Algemene Stichting Voor Zorg- en dienstverlening ASVZ haalde hij bijna 20.000 euro van de ruim 10 miljoen euro op.
Nu zet Ricardo Moentadj alles op alles om zich in de Nederlandse beperkten-selectie te rijden en een gooi te doen naar het Wereldkampioenschap een van de komende jaren.
Grote voorbeeld is zijn Goesse vriend Joannathan Duinkerke die stiekem al illegaal met zowel 't Giro d'Italia-peloton als de Tour de France-toppers in de diverse prologen meereed.
Jack Kerklaan rijdt even op deze innemende klasbak Ricardo aan.