nieuws

NNF Cup prooi voor vriendenteam Flex

Profvoetballer Kevin Jansen en enkele voetbalvrienden hebben zaterdag beslag gelegd op de NNF Cup. De geboren Hoogvlieter vormde op sportpark Couwenhoek in Capelle aan den IJssel een team met onder meer Barendrecht-speler Tim Eekman en versloeg in de finale team Rotterdam-Oost met 1-0.
Het vriendschappelijke toernooi, waaraan veel (oud-)profvoetballers meededen, kende dit jaar zijn tweede editie. Excelsior-speler Luigi Bruins is één van de organisatoren en deed zelf ook mee aan het toernooi. Onder meer Ryan Koolwijk was zijn teamgenoot. Het duo van Excelsior (in Capelle actief als team NNF) verloor na de poulefase van de latere winnaars.
Jansen was tijdens het toernooi te spreken over de organisatie en het niveau. "Vorig jaar deed ik ook mee, maar deze editie is erg goed gevuld. Alles is ook goed geregeld." Jansen liep op het sportpark van CVV Zwervers veel bekenden tegen het lijf. "Veel spelers uit de eredivisie, eerste divisie, topklasse en hoofdklasse. Iedereen kent elkaar." Dat komt de sfeer duidelijk ten goede. "Er wordt echt gevoetbald en dat doe je het liefst."