nieuws

Vilhena: 'Ik ben geen geldwolf'

Tonny Vilhena heeft zijn keuze voor Feyenoord niet uitgesteld omdat het aanbod te laag zou zijn. De opmerkingen van de buitenwacht daarover slaat hij in de wind: "Ik weet van mijzelf dat ik geen geldwolf ben."
"Natuurlijk hoor je mensen roepen: hij wil alleen het geld. Dat is het leven. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat is hun goed recht. Ik weet van mijzelf dat het mij daar niet om te doen is. Ik wil er gewoon twee mooie seizoenen van maken," zegt de 21-jarige middenvelder tegen RTV Rijnmond.
"Ik ben ontzettend blij met deze verlenging. Ik heb er goed over nagedacht. Mijn thuissituatie heeft er een belangrijke rol in gespeeld. Ik heb er met mijn vader over gesproken. Ook met mijn moeder heb ik bepaalde dingen besproken. Toen we teruggingen naar Nederland met het Nederlands Elftal zei Dick Advocaat tegen mij: jij moet nog twee jaar bij Nederland blijven. Ook dat heb ik wel meegenomen," aldus Vilhena. "Het gevoel is goed, ik ben een jongen van de club en alles is warm bij Feyenoord. Ik ben gretig en heb altijd honderd procent gegeven voor de club."