nieuws

Rijnmond Nu: Open Microfoon

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Wat heb je te melden in de Open Microfoon? Deze dinsdag in het derde uur van Rijnmond Nu bepaal JIJ welke kant het gesprek op gaat. Bel 010 - 436 44 36.
Je mening geven over het Nieuws? Bijvoorbeeld over het EK Voetbal. Over Tony Vilhena die toch bij Feyenoord tekent. Over alle veranderingen van en rond het Zuidplein die vandaag nader zijn toegelicht. Over de Dordtse voetbalclub SC Amstelwijck waar de stekker uit getrokken is vanwege het vele wangedrag van de leden.
Of heb je een persóónlijk verhaal? Over een gebeurtenis in je familie- of vriendenkring? Iets spannends of bizars meegemaakt?
Organiseer je binnenkort een leuk buurtfeest, braderie of open dag? Zet het in de Rijnmond Nu Etalage. Bel 010 - 436 44 36 of chat mee onderaan deze pagina.
Heb je een werkloze koelkast of droogmolen die het nog best doet in de aanbieding? Of ben je op zoek naar een salontafel? Roep de hulp in van het Rijnmond Nu-publiek!
Pak de Open Microfoon: bel 010 - 436 44 36 of stuur een mailtje naar NU@Rijnmond.nl.
Twitteren doe je naar @RijnmondNu mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.