FEYENOORD

TERUGLEZEN: Feyenoord-PEC Zwolle (4-0)

In een leeg stadion mocht Feyenoord zondagmiddag weer aan de bak in de eredivisie. De Rotterdammers ontvingen hekkensluiter PEC Zwolle. Radio Rijnmond Sport was erbij.
In Radio Rijnmond Sport mis je niets van Feyenoord-PEC Zwolle. Sinclair Bischop en Dennis van Eersel geven in De Kuip het radiocommentaar. Dennis Kranenburg presenteert de show. Oud-wereldkampioen Joop van Daele is de analist rondom dit duel. Radio Rijnmond Sport start om 13:00 uur en duurt tot en met 18:00 uur.
Luister hieronder live naar Radio Rijnmond Sport:
Voor de wedstrijd verzamelden supporters van Feyenoord zich voor De Kuip om hun ploeg een steuntje in de rug te geven. Vanwege de coronamaatregelen mochten zij het duel met PEC Zwolle niet bijwonen. Daarom staken zij vuurwerk af en werden er liederen op het voorplein gezongen.
De tekst gaat verder onder de video:
VIDEO: Feyenoord-supporters zingen buiten De Kuip liederen en steken vuurwerk af
Wil je napraten over Feyenoord-PEC Zwolle? Laat dan onder dit bericht een reactie achter. Er was ook een liveblog rondom deze wedstrijd.

Feyenoord - PEC Zwolle 4-0 (4-0)

6' 1-0 Bryan Linssen
9' 2-0 Luis Sinisterra
31' 3-0 Bryan Linssen
35' 4-0 Guus Til
Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen (66' Geertruida), Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til (82' Teixeira), Kökcü; Toornstra (66' Jahanbakhsh), Linssen (66' Dessers), Sinisterra (66' Nelson)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl