nieuws

Go Ahead Eagles en NAC willen Jeff Stans

Stans
Stans
Go Ahead Eagles en NAC hengelen naar de diensten van Jeff Stans. De middenvelder is transfervrij, nadat zijn contract bij Excelsior was afgelopen.
Mocht Stans kiezen voor NAC dan komt hij zijn oude trainer bij Excelsior Marinus Dijkhuizen tegen. Met Dijkhuizen werkte de Vlaardinger prima samen. Het afgelopen seizoen was Stans bij Excelsior onder Fons Groenendijk niet altijd verzekerd van een basisplaats. Stans heeft woensdag een gesprek met de club uit Breda.
Mocht Stans kiezen voor Go Ahead Eagles dan blijft hij wel in de eredivisie actief. Onlangs had Stans ook een oriënterend gesprek met Excelsior om te kijken of beide partijen het komend seizoen toch met elkaar door willen. Maar dat heeft nog niets opgeleverd. Willem II had ook interesse in Stans, maar die club is inmiddels afgehaakt.
Stans liet deze week aan RTV Rijnmond weten dat er interesse is van meerdere clubs en dat hij binnenkort een keuze wil maken over zijn sportieve toekomst. ''Ik wil geen overhaaste beslissing nemen en laat mijn gevoel spreken. Het liefst heb ik wel al een keuze gemaakt aan het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen'', aldus Stans.