nieuws

CHIO-TV: Aflevering 1

Donderdag start de 68e editie van het CHIO, het grootste paardensportevenement van Nederland en na Aken het grootste van Europa. TV Rijnmond maakt vanaf vandaag een dagelijkse uitzending over het paardrijden in het Kralingse Bos.
Algemeen directeur Jan de Mooij is trots op het ijzersterke deelnemersveld. "De beste zeven springruiters uit de mondiale top-10 zijn aanwezig in Rotterdam. En voor de dressuurruiters geldt hetzelfde. Alles staat in het teken van de Olympische Spelen. The road to Rio begint in Rotterdam."
In de eerste aflevering van CHIO TV is ook een portret te zien van Doron Kuipers, de springruiter uit Mijnsheerenland. En we kijken terug op de editie van vorig jaar.
CHIO TV is dagelijks te zien op TV Rijnmond na het TV Rijnmond Nieuws en het programma 7 Minuten, dat deze week in het staat van de Rotterdamse band De Likt. Zaterdagavond is de uitverkochte kür op muziek live te zien. De Grote Prijs van de Rotterdamse haven wordt een dag later ook rechtstreeks uitgezonden op TV Rijnmond.