nieuws

CHIO-TV: Aflevering 2

In het Kralingse Bos in Rotterdam is donderdag de 68e editie van het CHIO van start gegaan. Het grootste paardensportevenement van Nederland begon met de Grand Prix dressuur. Een verslag van die wedstrijd kunt u zien in de tweede aflevering van CHIO-TV.
Daarnaast is er een reportage over de veterinaire keuring en een vooruitblik op de Zuid-Holland Cup. Een dressuurwedstrijd voor verenigingen uit Zuid-Holland. Een grote kanshebber voor de titel is De Hoeve Westland Ruiters met als blikvanger Daniëlle van Mierlo. De finale is op zondag.
Bij de veterinaire keuring worden de gegevens van de paarden gecontroleerd en hun fysieke staat getest. Het trainingspaard van de Rotterdamse dressuuramazone Daniëlle Heijkoop kwam niet door die keuring. In CHIO-TV ziet u waarom.
CHIO TV is dagelijks te zien op TV Rijnmond na het TV Rijnmond Nieuws en het programma 7 Minuten, dat deze week in het staat van de Rotterdamse band De Likt. Zaterdagavond is de uitverkochte kür op muziek live te zien. De Grote Prijs van de Rotterdamse haven wordt een dag later ook rechtstreeks uitgezonden op TV Rijnmond.