Nieuwe directeur voor Feyenoord: Dennis Te Kloese komt over van LA Galaxy

Dennis te Kloese wordt de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. De 47-jarige Bussumer is de opvolger van de vertrekkende Mark Koevermans. Momenteel werkt Te Kloese in de Verenigde Staten als general manager van de voetbalclub LA Galaxy.

Aan Rijnmond bevestigt Te Kloese dat hij het gaat doen, maar nog wel het een en ander moet regelen. "Ik wacht nog even tot alles formeel geregeld is", zegt hij.

Te Kloese kwam enkele jaren geleden in de voetballerij terecht. Voordat hij de overstap naar LA Galaxy maakte om daar directeur te worden, was Te Kloese werkzaam bij Chivas in Mexico als sportief directeur. Rijnmond berichtte eerder al dat Te Kloese de beste papieren had om bij Feyenoord aan de slag te gaan als algemeen directeur.

Binnenkort neemt Koevermans afscheid als algemeen directeur van Feyenoord. Hij kondigde in oktober zijn vertrek bij de Rotterdammers aan, omdat hij werd bedreigd en geïntimideerd. Per 1 december vertrekt Koevermans uit De Kuip.

In Rotterdam zal Te Kloese geconfronteerd worden met een aantal pittige dossiers. Zo komt het hoofdpijndossier Feyenoord City voor zijn rekening, het project waaronder de bouw van een nieuw stadion valt.

Meer over dit onderwerp:
FEYENOORD RIJNMOND SPORT ROTTERDAM SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren