nieuws

Rabobank Rotterdam

De Rabobank
De Rabobank
Samen de stad sterker maken
Rabobank Rotterdam is een echte Rotterdamse bank. Wij staan midden in de samenleving. Met kantoren in de buurt, goede bereikbaarheid en grote lokale betrokkenheid zijn wij een moderne bank, die openstaat voor nieuwe ideeën. Ideeën die wij tot uitvoering proberen te brengen. Samen met onze klanten en leden.

Ondernemen

Als Rotterdamse ondernemer weet u van aanpakken. U heeft ambities en zit vol met ideeën. Rabobank Rotterdam helpt u graag om uw dromen waar te maken. Wat voor bedrijf u ook heeft en in welke fase het ook zit. Begint u met uw eigen bedrijf? Dan wordt u bediend door een ervaren startersadviseur die veel kennis heeft over het beginnen van een eigen onderneming, maar ook weet wat er speelt in de regio en waar uw kansen liggen.
Onze adviseurs zoeken samen met u naar een goede invulling van het plan van aanpak. We zijn voor alle ondernemingen een deskundige zakenpartner. Of het nu gaat om betalen, verzekeren, financieren of een financiële maatwerkoplossing. Daarbij staat het opbouwen en onderhouden van een hechte relatie voorop. Hoe groot uw onderneming ook is, onze benadering blijft altijd persoonlijk. Ook kunt u als ondernemer lid worden van onze coöperatieve bank wat u vele voordelen kan bieden, waaronder toegang tot de vele netwerken van de bank.

Bedrijvendesk

Bij onze Bedrijvendesk kunt u rekenen op een snelle afhandeling van uw dagelijkse bankzaken. Door de samenwerking met diverse specialisten, gevestigd onder één dak, bestaan er geen afstanden en wachttijden. Daarnaast kunt u kosteloos en vrijblijvend deelnemen aan inspirerende kennis- en netwerkbijeenkomsten zoals de Rabo Meet & Grow evenementen en de Startop masterclasses.
We zijn trots op het hoofdpartnerschap van MKB Rotterdam. Hiermee willen we het ondernemerschap in de Rotterdamse regio stimuleren. Dit doen we niet alleen met gelden maar ook met de inzet van onze mensen en het delen van kennis. We ontmoeten u dan ook graag op een van de bijeenkomsten van MKB Rotterdam.

Contactgegevens

Rabobank Rotterdam
Bedrijvendesk
Blaak 333, 3011 GB Rotterdam
T: (010) 400 36 66
E: mkb.rotterdam@rabobank.nl
I: www.rabobank.nl/rotterdam
L: www.linkedin.com/company/rabobank-rotterdam
Facebook: http://www.facebook.com/RaboRotterdam
Twitter: https://twitter.com/RaboRotterdam