nieuws

Rick van Drongelen langer bij Sparta

Rick van Drongelen
Rick van Drongelen
Sparta heeft het contract met Rick van Drongelen opengebroken en verlengd tot de zomer van 2019. De 17-jarige centrumverdediger kwam het afgelopen seizoen tot vijftien competitiewedstrijden en kroonde zich in april tot jongste doelpuntenmaker in de clubgeschiedenis.
Van Drongelen is blij met zijn nieuwe verbintenis. "Ik kijk ernaar uit om met Sparta in de Eredivisie te spelen. De club is een goede weg ingeslagen, dit wordt bevestigd door de promotie en dat de laatste maanden veel spelers langdurig vastgelegd zijn. Dit is voor mijn ontwikkeling dan ook de ideale club."
"We zijn erg blij dat we Rick langer aan ons hebben kunnen binden", reageert trainer Alex Pastoor, die tevens verantwoordelijk is voor het technisch beleid bij de club. "Afgelopen seizoen heeft hij aan iedereen laten zien wat wij eigenlijk al wisten: de jeugdopleiding heeft weer een groot talent voortgebracht. Het is een speler met heel veel potentie, die zich bij Sparta in de juiste omgeving bevindt om zich verder te ontwikkelen."