nieuws

Amerikaanse Hackensaw Boys in Live uit Lloyd

De Europese tour 2016 van Hackensaw Boys uit Virginia start in... Live uit Lloyd! De Amerikaanse band met veel baard en bluegrass speelt dit weekend in het Oude Noorden van Rotterdam op het Pijnackerplein Bluegrass Festival. Zaterdagavond de hoofdact, in Live uit Lloyd warmen we jullie alvast op. Yiiiihaaaaaw!
Hackensaw Boys
is in Europa om het nieuwe en derde album
Charismo
te promoten, uitgebracht op
s. Deze tour brengt
Hackensaw Boys
in België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Tsjechie, Zwitserland, Denemarken en Italië, om af te sluiten op het festival
Zwarte Cross
in Lichtenvoorde.
De opzwepende band heeft inmiddels een behoorlijk reputatie opgebouwd in de traditionele Amerikaanse muziek. Bluegrass, folk, punk, country, hillbilly; Hackensaw Boys draaien hun handen er niet voor om. Kloppend hart van de band is het drietal David, Ferd en Brian. Op bas en mandoline wisselt de band vaker dan van schone tuinbroeken maar een feest is het altijd waar de boys verschijnen.

In
deed
Hackensaw Boys
Live uit Lloyd
al een keer aan. Nu het nieuwe album
Charismo
er is zetten we de studiodeur nogmaals wijd open.
Hackensaw Boys in Live uit Lloyd met: David Sickmen; vocals, guitar, Ferd Moyse IV; vocals, fiddle, (Brian Gorby; vocals, charismo, did not participate), Thomas Oliver; banjo/mandoline en Ryan Grant; bass .