nieuws

Van Bronckhorst: 'Heb veel gesprekken gehad met Vilhena'

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is niet verrast dat Tonny Vilhena vorige week alsnog heeft bijgetekend in de Kuip. "Ik heb veel gesprekken met hem gehad," zegt de oefenmeester tijdens de persconferentie voorafgaande aan de eerste training van Feyenoord.
Vilhena blijft, Karim El Ahmadi had al bijgetekend, daardoor lijken de kansen voor Marko Vejinovic en Renato Tapia op een basisplaats nihil. Zo kijkt Van Bronckhorst niet. "We hebben een brede selectie nodig," aldus
Gio,
die hoopt op een lang en succesvol jaar.
Nieuw gezicht in de selectie van Van Bronckhorst is Nicolai Jørgensen. "Ik heb er vertrouwen in dat hij zich met zijn talent snel kan aanpassen aan ons spelsysteem," aldus de trainer van de bekerwinnaar. Feyenoord wil zich deze transferperiode nog versterken met een vleugelaanvaller.
Bas Dost stond, net als vorig jaar, ook op het lijstje van Feyenoord. "Maar je weet dat het moeilijk is om hem terug naar Nederland te halen. Spelers als Dost keren liever niet te vroeg terug. De interesse is er, maar hij heeft zijn zinnen op het buitenland gezet."