nieuws

Van Bronckhorst wil nog twee aanvallers erbij

Feyenoord begon afgelopen weekend weer aan het nieuwe seizoen en de verwachtingen in de Kuip zijn zoals altijd hoog. Op de eerste training kwamen traditiegetrouw duizenden fans af en met name nieuweling Nicolai Jørgensen viel in de smaak.
Van Bronkchorst moest het tijdens de eerste training nog wel doen zonder de zieke Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Kenneth Vermeer en Renato Tapia. Die laatste drie hebben langer vakantie, omdat deze spelers vanwege interlandverplichtingen pas later vrij hadden.
In de Kuip waren de supporters erg optimistisch over het nieuwe seizoen. Zoals altijd werden de woorden 'kampioenschap' en 'titel' door veel fans weer in de mond genomen. Andere fans waren toch wat voorzichtiger en hopen in ieder geval dat Feyenoord weer eens gaat meestrijden en het gat met Ajax en PSV verkleint.
Trainer Van Bronckhorst gaf aan dat Feyenoord zich nog wil versterken met twee aanvallers. De selectie is nu wel al zo goed als rond en met name het bijtekenen van Tonny Vilhena was voor veel mensen bij Feyenoord een verrassing. Toch kwam het aanblijven van de middenvelder voor Van Bronckhorst niet echt als een verrassing. 'Ik heb veel gesprekken met hem gevoerd en wist dus dat dit een optie was', aldus Van Bronckhorst.