Nieuws

Het weer van vandaag: geregeld zon en een enkele (hagel)bui

Weerkaart 29 november
Weerkaart 29 november © Rijnmond
Vandaag laat de zon zich geregeld zien en trekken vanuit het noorden nog enkele (hagel)buien over de regio. In de loop van de dag neemt de buienkans af. De temperatuur komt vanmiddag uit op 7 graden en er waait een zwakke tot matige en aan zee vrij krachtige noordwestenwind, windkracht 2 tot 5.
Vanavond blijft het eerst vrijwel droog. Vannacht gaat het vanuit het noordwesten in de hele regio regenen. De temperatuur komt niet lager uit dan 6 graden langs de kust en 2 graden in het oosten van de regio. De zuidwestenwind neemt toe tot matig of vrij krachtig en wordt aan zee hard, windkracht 4 tot 7.
Morgen is het bewolkt en valt er af en toe regen. In de middag wordt het droger. Met een middagtemperatuur van 10 graden is het zachter dan de afgelopen dagen. De westenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee hard, windkracht 4 tot 7. In de loop van de middag neemt de wind in kracht af.

Vooruitzichten

De komende dagen is het wisselvallig met geregeld regen of buien. In de middag wordt het een graad of 7 en dat is heel gewoon voor begin december.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 1 tot 10 december bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 7,5 graden en de minimumtemperatuur 2,4 graden. Er valt gemiddeld 27,8 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!