FEYENOORD

Feyenoord moet doelman Bijlow ook tegen Heracles missen, Kökcü en Sinisterra wel inzetbaar

Keeper Justin Bijlow tijdens het duel Willem II-Feyenoord
Keeper Justin Bijlow tijdens het duel Willem II-Feyenoord © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Feyenoord moet Justin Bijlow ook in de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo woensdagavond zo goed als zeker missen. De doelman stond dinsdag nog steeds niet op het veld tijdens de afsluitende training. Bijlow moest vanwege een positieve coronatest ook al de wedstrijden van Feyenoord tegen Slavia Praag en FC Twente missen. Luis Sinisterra en Orkun Kökcü, die zondag tegen FC Twente met kleine blessures het veld verlieten, zijn wel weer inzetbaar.
Vorige week in de aanloop naar de Europese uitwedstrijd van Feyenoord in Praag testte Bijlow positief op corona. Om die reden ontbrak hij ook afgelopen zondag in Enschede. In beide wedstrijden werd de keeper van het Nederlands elftal vervangen door Ofir Marciano.
Feyenoord speelt woensdagavond in een lege Kuip de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo. Deze werd begin september uit het competitieprogramma gehaald, omdat de Conference Leaguewedstrijd Maccabi Haifa-Feyenoord met twee dagen werd vervroegd.
Naast Bijlow lijkt verder iedereen fit bij Feyenoord. Mocht de ploeg van Arne Slot winnen van Heracles Almelo, stijgen de Rotterdammers naar de tweede plaats in de Eredivisie. Komende zondag speelt Feyenoord opnieuw thuis. Dan is Fortuna Sittard om 16:45 uur de tegenstander.
Feyenoord-Heracles Almelo begint woensdag om 20:00 uur en is live te volgen via Radio Rijnmond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl