BUREAU RIJNMOND

Man masturbeert voor ogen 12-jarig meisje

Deze man wordt gezocht
Deze man wordt gezocht © Bureau Rijnmond
Een 12-jarig meisje weet niet wat ze ziet wanneer een man haar aandacht trekt. Als ze omkijkt pakt hij zijn geslachtsdeel en begint te masturberen. De verdachte is op verschillende plekken gefilmd. Zijn gezicht wordt nu nog onherkenbaar getoond, omdat de politie hem de mogelijkheid wil geven om zichzelf te melden. Doet hij dat niet, dan laten we hem in een volgende uitzending van Bureau Rijnmond volledig herkenbaar zien.
Op zaterdag 21 oktober rond 17.00 uur staat het meisje op station Capelse Brug op de metro te wachten. Ze hoort iemand tegen een glazen wand tikken en draait zich om. Dan ziet ze tot haar schrik dat een man zichzelf aan het bevredigen is. Ze loopt weg, stapt in de metro en doet aangifte.
De verdachte is een lichtgetinte enigszins mollige man. Hij is tussen de 40 en 45 jaar oud en tussen de 1 meter 70 en 1 meter 75 lang. Hij heeft een snor en zijn zwarte haar draagt hij achterover gekamd. Verder heeft hij een donker jack aan met daaronder een zwart T-shirt met de opdruk “OK”. Verder een Adidas trainingsbroek, grijs/blauwe sportschoenen en een zwart heuptasje. Wie herkent de man nu al?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl