nieuws

Van Haaren traint mee bij FC Dordrecht

Logo van FC Dordrecht
Logo van FC Dordrecht
Ricky van Haaren traint sinds deze week mee op de Krommedijk. Ook Nick Hak en de Belgen Alexander Embrechts en Lionel N'Shole zijn op proef bij FC Dordrecht. Het trio speelde afgelopen zaterdag tijdens de eerste oefenwedstrijd (5-0 winst) tegen het regioteam uit Waardenburg al mee.
Van Haaren is een oude bekende bij FC Dordrecht. Hij speelde in het seizoen 2013-2014 op huurbasis bij de Schapenkoppen. De 25-jarige Rotterdammer speelde tot december 2015 bij het Roemeense Dinamo Boekarest. Daar liet hij zijn contract ontbinden omdat hij niet aan spelen toekwam. Van Haaren doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en debuteerde in 2010 in de hoofdmacht. Tot een echte doorbraak in De Kuip kwam het niet.
Nick Hak speelde afgelopen seizoen bij FC Utrecht Onder 19. De 19-jarige Hak is een spits en wist in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen al een keer te scoren voor FC Dordrecht.
Alexander Embrechts speelde afgelopen seizoen bij KVV Coxyde. De 20-jarige Belgische centrale verdediger kwam daarvoor uit voor de beloften van Club Brugge, dat hem een jaar uitleende aan KSV Roeselare om ervaring op te doen. Zijn 19-jarige landgenoot Lionel N'Shole speelde vorig seizoen bij KSK Heist.
FC Dordrecht had eerder drie spelers op proef, daarvan is alleen Joey Godee nog bij de selectie. Trainer Gérard de Nooijer kan tijdens de voorbereiding gewoon beschikken over Sai van Wermeskerken. De Japanner is niet opgenomen in de selectie voor de Olympische Spelen in Rio.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl