nieuws

Vogels kijken in Chris Natuurlijk van 9 juli

Vogels kijken, veldboeketten plukken, boeken lezen, de beste muziek zien en horen op North Sea Jazz. Chris Natuurlijk viert vakantie dicht bij huis.
Zaterdag 9 juli begint de zomervakantie. Een heleboel mensen vertrekken naar verre oorden, maar ook voor wie vakantie in eigen buurt viert, is er van alles te beleven en je hebt niet eens een paspoort nodig.
Lepelaars spotten
In het Quackjeswater in Rockanje waan je je in Afrika. Op de eilandjes in het duinmeer zit een grote lepelaarkolonie. Chris Natuurlijk kijkt samen met de boswachter van Natuurmonumenten naar lepelaars, aalscholvers en zilverreigers.

Echte muziek

Muzikanten uit de hele wereld maken echte muziek op North Sea Jazz, in Ahoy in Rotterdam. De sfeer van de openingsavond op vrijdag , hoor je zaterdagochtend 9 juli in Chris Natuurlijk.

Gewoon zonder paspoort

Langs de Parkkade in Rotterdam kun je vissen en je talen oefenen met de zeelieden of veldboeketten plukken in het gras langs Het Park. Jet Manrho viert vakantie in haar eigen buurt. Lees (vanaf 9 juli) hier haar column en bekijk de foto's.

Lekker lezen met Hubert

Of je nu ver weg gaat of in de buurt blijft, je hebt in de vakantie alle tijd om boeken te lezen. Boekenman Hubert van Belois heeft goede tips. Lees hier welke.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond.