Sparta komt niet verder dan gelijkspel tegen Westlands elftal

Sparta heeft zaterdag in Wateringen met 2-2 gelijkgespeeld tegen het Westlands elftal. De ploeg van trainer Alex Pastoor verzuimde om het krachtsverschil uit te drukken in de score. Slechts Craig Goodwin en Akram Salhi wisten een doelpunt te maken namens Sparta.
Sparta kwam al vroeg op achterstand in Wateringen. Na twee minuten lag de bal al achter doelman Roy Kortsmit en die 1-0 stand bleef nog een kwartier lang op het scorebord staan, totdat Craig Goodwin de 1-1 maakte.
Na rust kwam Sparta weer op achterstand, waarna Salhi tien minuten voor tijd in ieder geval een gelijkspel uit het vuur sleepte.
Afgelopen woensdag speelde Sparta een betere wedstrijd. Toen werd er nog met 4-0 gewonnen van VOC.