Excelsior nipt voorbij amateurs van Capelle

Excelsior heeft zaterdag met 1-0 gewonnen van Capelle. Het enige doelpunt in de oefenwedstrijd werd gescoord door aanvaller Carlo de Reuver. Hij bracht zijn ploeg al na 22 minuten op voorsprong.
Het duel kwam stroef op gang. Pas na twintig minuten kreeg Excelsior twee mogelijkheden op rij. Eerst kwam de jonge Dogucan Haspolat vrij voor de keeper en vervolgens ook De Reuver, maar beiden faalden echter.
Twee minuten daarna was het wel raak. Carlo de Reuver dook op achter de verdediging en faalde oog in oog met de keeper van Capelle niet: 0-1. Na wederom een kans van aanvaller Haspolat gingen beide ploegen rusten. Carlo de Reuver, Leeroy Owusu en Tom Muyters werden vervangen door Kevin van la Parra, Khalid Karami en Filip Kurto.
In de tweede helft was er weinig spektakel. Voormalig Excelsior-speler Tim Vincken wist wel bijna doelman Kurto te verschalken, maar de paal bracht redding. Vlak voor tijd mocht Menno Vooges zijn debuut maken bij Excelsior. Hij verving Haspolat.