Sport

Sparta opent Kasteel voor afscheid club-iconen Holverda en Andriessen

De overleden Wout Holverda en Aad Andriessen worden de komende dagen op het Kasteel herdacht
De overleden Wout Holverda en Aad Andriessen worden de komende dagen op het Kasteel herdacht © Rijnmond
Sparta-supporters en andere belangstellenden die behoefte hebben om afscheid te nemen van de overleden oer-Spartanen Wout Holverda en Aad Andriessen kunnen de komende dagen op het Kasteel terecht. De Rotterdamse club stelt de 105 jaar oude Ridderzaal ter beschikking voor het dubbele eerbetoon.
Het afscheid van Wout Holverda is aanstaande vrijdag van 14:00 uur tot 15:30 uur. Op zondag is het Kasteel van 10:00 uur tot 12:00 uur geopend voor de laatste eer aan Aad Andriessen. Laatstgenoemde overleed zondag onverwacht op 60-jarige leeftijd. Holverda ging afgelopen vrijdag op 63-jarige leeftijd heen na een lang ziekbed.
Het is niet voor het eerst dat Sparta de Ridderzaal opent voor de herdenking van overleden club-legendes. Ook Tonny van Ede, Tinus Bosselaar en Pim Doesburg werden op die manier de laatste eer bewezen.
De bezoekers aan het afscheid van Holverda en Andriessen moeten rekening houden met de geldende corona-maatregelen. Zo is er alleen toegang met de corona check app.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!