BUREAU RIJNMOND

Inbrekers slaan toe als bewoonster boodschappen doet

Wie zijn deze inbrekers
Wie zijn deze inbrekers © Bureau Rijnmond
Op het moment dat een bewoonster even boodschappen doet, dringen inbrekers haar woning binnen. Ze denken onbespied de woning te kunnen doorzoeken op waardevolle spullen. Maar waar ze geen rekening mee hebben gehouden is dat er camera’s in het huis hangen. We laten beelden zien van de inbrekers als ze bezig zijn de slaapkamer overhoop te halen.
Het trio heeft het op donderdagmiddag 21 oktober rond 15.15 uur voorzien op een woning aan de Argonautenweg in Rotterdam-Hillegersberg. Het zijn in ieder geval een lichtgetinte en een blanke man. De lichtgetinte man heeft donker haar met inhammen en een kalende plek boven op zijn hoofd. Hij draagt een donker baardje, een zwarte jas met capuchon, een spijkerbroek, zwarte schoenen en handschoenen en hij heeft een rode ruitentikker bij zich.
De blanke man heeft een zwarte pet op en een zwarte sjaal voor zijn gezicht. Verder draagt hij een spijkerbroek, zwarte schoenen, zwarte handschoenen met een wit logo en hij heeft iets in zijn handen, vermoedelijk een breekijzer. De derde verdachte is niet zo goed in beeld. Wel is duidelijk dat hij een zwarte gewatteerde jas en een donkere broek aanheeft en hij heeft een zwarte paraplu bij zich. Heb je tips?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!