BUREAU RIJNMOND

Drugs gevonden na brand in woning

Informatiebord aan de Texelsestraat
Informatiebord aan de Texelsestraat © Bureau Rijnmond
Een onverwachte drugsvangst in een woning in Rotterdam-Zuid waar brand is uitgebroken. Nadat de brandweer klaar is met blussen, wordt er 33 kilo heroïne gevonden en bijna 12.000 euro aan contanten. De bewoonster wordt aangehouden en de woning wordt afgesloten en verzegeld. Er vallen geen gewonden als gevolg van de brand, maar dat had anders kunnen aflopen.
Ongeveer twee uur na de brandmelding waarschuwen omwonenden dat er in dezelfde woning aan de Texelsestraat wordt ingebroken. De politie houdt vervolgens drie inbrekers aan en vindt nog eens 12 kilo heroïne en twee vuurwapens.
Klaarblijkelijk werden in de woning activiteiten ontplooid die een gevaar voor de omgeving waren. Een buurtonderzoek en het huis-aan-huis verspreiden van brieven, waarin wordt verzocht om meer informatie, leveren geen tips op. Heb je die wel en heb je ze nog niet gedeeld met de politie?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!