nieuws

De Open Microfoon in Rijnmond Nu!

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Na lange tijd weer terug op je radio-woensdag: De Open Microfoon! Wat heb je te melden? BEL 010 - 436 44 36.
Wil je meepraten over het Nieuws, dat je hoort of leest? Over de gewelddadige nacht in Rotterdam, of over een onverbeterlijke familie die de buurt terroriseert, zoals in Dordrecht? Wat moet er gebeuren om jouw woonplaats grafitti-vrij te krijgen?
Erger je je vreselijk aan horken op de weg of in de supermarkt? Ben je belazerd dan wel bedonderd? Wil je een misstand aan de kaak stellen?
Of wil je gewoon een persoonlijk verhaal kwijt? Iets moois? Of iets dramatisch? Ga je binnenkort afrijden of afdansen? Groot feest in het vooruitzicht?
Organiseer je binnenkort een buurtfeest of open dag? Een mooie voorstelling van een koor? Meld het via de Open Microfoon!
Wil je iets ruilen of ben je heel erg op zoek naar die ene bijzondere boekuitgave over treinen in Nederland? Schakel de hulp in van je mede-luisteraar.

Pak de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl .

Twitteren doe je met #RijnmondNu naar @JournalistRuud of @RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.