nieuws

Rijnmond Nu live vanaf het IFFR White Nights Festival

Het Team van Rijnmond Nu heeft z'n spullen opgeslagen in het Museumpark in Rotterdam. Ruud de Boer is te gast bij de éérste ZOMER-evenement van het Internationaal Filmfestival Rotterdam. Gisteren is-ie van start gegaan, en het gaat nog het hele weekend door!
De tafel van Rijnmond Nu wordt omringd door talloze witte tentjes, die weer om één grote tent staan. En ín die witte tentjes worden films vertoond. Films uit bijzondere landen, als Syrië, Irak, Palestina... Rode draad van dit festival is dat vluchtelingen uit conflictgebieden niet alleen ellende brengen, zoals vele tegenstanders van migranten denken, maar óók mooie dingen: talentvolle mensen, zoals filmmakers!
Luister naar Rijnmond Nu en je komt alles te weten over dit bijzondere festival, zodat je dit weekend, of misschien vanavond al, voorbereid naar IFFR White Nights komt!
Reageren doe je onderaan deze pagina, of twitter met #RijnmondNu naar @JournalistRuud of @RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Swipe dan de foto naar links.