nieuws

Van Geel gaat dit seizoen voor de titel met Feyenoord

Feyenoord gaat zich dit seizoen richten op het kampioenschap van Nederland. Technisch Directeur Martin van Geel wil het hoogst haalbare met de club en dat is volgens hem het landskampioenschap.
"Wij gaan altijd voor het hoogste en dat is prijzen winnen. Afgelopen jaar was dat de KNVB beker en dit jaar gaan we voor het kampioenschap", durfde Van Geel te stellen tijdens de jaarlijkse Open Dag.
Die titel moet behaald worden met de selectie die zondag werd gepresenteerd tijdens de Open Dag. Van Geel hoopt nog op een aanvallende versterking, maar de rest van de selectie lijkt rond te zijn. De naam van Steven Berghuis zingt al een tijdje rond in de Kuip en Van Geel geeft toe dat de club contact heeft met de buitenspeler van Watford. "Hij is iemand die je altijd in de gaten houdt. Voorin op de vleugels kan er wat bij en dan ga je voor de beste kwaliteit. Het is een uitdaging voor een club als Feyenoord om hem binnen te halen. Daarvoor moet het juiste moment afgewacht worden."
Van Geel vindt het fijn dat Berghuis zelf al aangaf bereid te zijn om naar Feyenoord te verkassen. "Dat proef je bij meer spelers. Je merkt dat er waardering is voor de club." Zo kwam onlangs ook Deens international Nicolai Jørgensen naar Rotterdam. "Het is prettig dat hij er al zo snel in de voorbereiding bij kan zijn. Het is hopen op zo weinig mogelijk late transfers. Het valt ook wel mee hoeveel er is geïnformeerd naar onze spelers. We zitten niet meer in de positie dat we moeten verkopen en clubs weten dat ook. De doelstelling is om deze groep bij elkaar te houden."