nieuws

Aankopen Jørgensen en Jones onder de indruk van ontvangst

Nicolai Jørgensen was één van de gelukkige Feyenoorders die zondag in een helikopter het stadion werd binnengevlogen. De Deense spits is voor veel supporters de grote aankoop dit seizoen en ondanks zijn vliegangst genoot hij wel van de vlucht boven Rotterdam.
"Ik vind dit niet leuk, maar vond het wel een grote ervaring. Al die fans, het zal altijd bij me blijven." Jørgensen zat samen met Brad Jones en Justin Bijlow in de helikopter. Met name Bijlow moest erg lachen om de angstige Deen. "Ik was wel bang en een beetje bibberig, maar heb het overleefd."
Goed omschrijven kan hij de vlucht overigens niet. "Dat is moeilijk. Volgens mij zag ik ook behoorlijk wit. Maar het is uniek en hieruit blijkt wel hoe gepassioneerd het publiek is."
Jones
Doelman Brad Jones heeft gezien zijn leeftijd al behoorlijk wat meegemaakt, maar ook hij was onder de indruk van de vlucht. "Speciaal om welkom te worden geheten door 50.000 mensen. Mooi om dit samen met twee teamgenoten te beleven. Dit maak je niet bij iedere club mee. Het uitzicht als je het stadion inkomt is prachtig."