nieuws

Doe nu mee aan de prijsvraag en win kaarten voor Feyenoord-PSV

RTV Rijnmond mag deze week vijf sets van vier (familie)kaarten weggeven voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV op zondag 31 juli in de Amsterdam Arena. Het zijn kaarten voor het familievak, dus de winnaar krijgt twee volwassen- en twee kinderkaarten (t/m 14 jr.) of één volwassen- en drie kinderkaarten (t/m 14 jr.).
Hoe kun je die kaarten winnen? Door het antwoord op de volgende vraag te mailen naar sport@rijnmond.nl. Daarbij moet ook worden ingevuld: naam, adres, emailadres en gewenste samenstelling van set kaarten (2 volw.+2 kind. of 1 volw.+3 kind.)
In welk jaar won Feyenoord voor de laatste keer de Johan Cruijff Schaal?
O 1995
O 1999
O 2008
Onder de goede inzenders worden de vijf sets kaarten verloot. Alleen de winnaars krijgen van ons bericht. De vijf prijswinnaars worden maandag 25 juli bekendgemaakt. Er zijn nog kaarten te koop voor het familievak. Ga hiervoor naar voetbal.nl/familievak.
Het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen bekerwinnaar Feyenoord en kampioen PSV wordt op zondag 31 juli in Amsterdam om 18.00 uur gespeeld. Het familievak is een speciaal vak waar kinderen tot en met 14 jaar en hun begeleiders kunnen plaatsnemen, ongeacht hun clubvoorkeur.