nieuws

El Azzouzi: 'Lekker om weer minuten te maken'

Zakaria El Azzouzi maakte maandagavond in Oostenrijk het verschil voor Sparta in de vriendschappelijke wedstrijd tegen WSG Swarovski Wattens (1-0). De aanvaller scoorde na een fraaie actie. El Azzouzi speelde een helft mee en was tevreden. "Het ging goed, het was lekker minuten te maken na een aantal pijntjes," doelt hij op een blessure aan zijn linkenkel. "Ik ben uit voorzorg aan de kant gebleven een aantal wedstrijden, maar ben weer fit."
De aanwinst van de Rotterdammers geniet in Oostenrijk, waar de selectie deze week verblijft. "Ik vind een trainingskamp wel leuk, je leert elkaar beter kennen. Ik ben nieuw hier, dus het is goed voor mij en goed voor de teamspirit. We verblijven in een mooie accommodatie, ik vind het land sowieso erg mooi. Had ik niet verwacht. We vermaken ons prima."
El Azzouzi denkt dat Sparta op de goede weg is in de voorbereiding. "Binnen de groep gaat het heel erg goed, we kunnen goed met elkaar opschieten. Dat is fijn. Het is hard trainen, maar over drie weken staat de eerste competitiewedstrijd al op het programma. Je moet elke dag alles geven en keihard trainen."