nieuws

Auto Dordts raadslid met verf beklad

De auto van het Dordtse raadslid Margret Stolk is beklad met verf. De politica van de Verenigde Senioren Partij (VSP) heeft geen idee wie dit gedaan heeft en waarom.

"Gisteravond had ik hem bij mij voor de deur geparkeerd, aan het Hermann Hesse-erf. Toen ik vanmorgen weer bij mijn auto kwam, zat hij helemaal onder de verf. Echt bewust aan alle kanten beklad", vertelt ze.
Het lijkt er sterk op dat de actie specifiek tegen haar gericht was, beaamt Stolk. "Er stonden acht auto's en alleen die van mij is beklad. Ik denk dat de verf in een fles zat ofzo. Op en rond mijn auto lag ook glas."

Nog geen getuigen gevonden

De politie is dinsdagmorgen in de buurt op zoek gegaan naar mogelijke getuigen. Tot nu toe zonder resultaat. Stolk is wel een beetje geschrokken. "Je vraagt je toch af wie of wat hier achter zit. Ik kijk maar wat meer over mijn schouder".
Inmiddels staat haar auto bij de garage. "Op de ramen zat ook verf, dus er moest een takelwagen komen. Ik heb inmiddels begrepen, dat het geen verf op waterbasis is en dat het niet zo makkelijk te verwijderen is. Erg vervelend."