nieuws

Feyenoord wint besloten oefenduel van RKC Waalwijk

Feyenoord heeft woensdagmiddag in een besloten oefenduel gewonnen van RKC Waalwijk. De Rotterdammers waren op Varkenoord met 2-0 te sterk voor de Waalwijkers. Michiel Kramer en Renato Tapia scoorden voor Feyenoord.
RKC-trainer Peter van den Berg zag bij de Rotterdammers enkele grote namen op het veld staan. "Vejinovic, Van der Heijden, Kramer en Başaçıkoğlu speelden. Dus uiteindelijk hadden ze gewoon een heel goede ploeg op de been", aldus de oud-Feyenoorder na afloop van de wedstrijd tegenover RTV Rijnmond.
Van den Berg reageerde ook op het besloten karakter van de wedstrijd. "Het was ook het verzoek van Feyenoord om het besloten te houden en daar houden we ons aan."
De ploeg van Giovanni van Bronckhorst heeft nu vier oefenduels gespeeld. Eerder wist Feyenoord te winnen van RKSV Driel (0-16), Rijnsburgse Boys (1-5) en Anderlecht (1-3).
Aanstaande zaterdag om 20:00 uur speelt Feyenoord tegen Valencia de laatste wedstrijd in de voorbereiding op het seizoen. Radio Rijnmond doet live verslag van deze wedstrijd.