Feyenoord-reserves winnen niet van Helders Elftal

Feyenoord
Feyenoord
De reserves van Feyenoord hebben zondag een besloten oefenwedstrijd op Varkenoord niet weten te winnen. Op het gebruikelijke trainingsveld kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen het Helders Elftal.
Feyenoord trad aan met spelers als Michiel Kramer, Marko Vejinovic, Simon Gustafson en Jan-Arie van der Heijden, maar het kwam niet goed voor de dag. De ploeg keek al snel tegen een 2-0 achterstand aan.
Vanaf elf meter zorgde Kramer voor de aansluitingstreffer, maar nog voor rust kwamen de bezoekers op een 3-1 voorsprong. In de tweede helft stelde Feyenoord orde op zaken via Renato Tapia en Mo El Hankouri.
Het duel was niet toegankelijk voor pers en publiek. Zaterdag oefende de basiself van Feyenoord nog in de eigen Kuip tegen Valencia. Die wedstrijd werd met 2-1 gewonnen.