nieuws

Trainingskamp Sparta in Sportclub Rijnmond

Sportclub Rijnmond
Sportclub Rijnmond
In Sportclub Rijnmond is er maandag volop aandacht voor het trainingskamp van Sparta. Ook de beoogde basisopstelling van Feyenoord en het WK Paratriathlon komen aan bod.
Trainingskamp Sparta

Sparta werkte afgelopen week een trainingskamp af in Oostenrijk. In Sportclub Rijnmond is er aandacht voor David Mendes da Silva. Hij keerde deze zomer terug bij de Kasteelclub. Verder maken we kennis met Bart Vriends, die deze zomer overkwam van Go Ahead Eagles. Hij speelde in de voorbereiding nog geen minuut in het shirt van Sparta. Ook neemt hij ons mee in zijn passie voor muziek.
De selectie van trainer Alex Pastoor genoot tussen al het harde trainen door van een vrije dag. De spelers vermaakten zich door te raften, karten en mountainbiken. Rick van Drongelen fungeerde bij deze activiteiten als special reporter.
Ook is er aandacht voor het belangrijkste oefenduel van de Spartanen. Dat werd zaterdag afgewerkt tegen Bundesliga-club FC Augsburg. Tijdens die wedstrijd stelde trainer Alex Pastoor zijn sterkste spelers op.

Basisopstelling Feyenoord

Feyenoord speelde afgelopen zaterdag de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen Valencia. Over een groot deel van de beoogde basisopstelling bestaat geen twijfel. Maar over de linksback-positie (Nelom of Woudenberg), rechtsvoor-positie (Toornstra of Bilal) en spits-positie (Jørgenson of Kramer) wordt nog druk gespeculeerd. Bij de jaarlijkse reünie van oud-spelers kwamen er veel bekende koppen, met wie RTV Rijnmond de drie posities onder de loep nam.

WK Paratriathlon

Met de WK Paratriathlon is Rotterdam wederom het podium van een groot evenement. Afgelopen zondag zwommen de deelnemers 750 meter in de Rijnhaven, daarna fietsten (handbike/tandem) ze twintig kilometer en liepen tot slot nog vijf kilometer hard.
Sportclub Rijnmond is vanaf 17.28 te zien op TV Rijnmond en wordt ieder uur herhaald.