nieuws

De Nooijer: 'Overtreding Daniels was schandalig'

FC Dordrecht won afgelopen weekend in een vriendschappelijke wedstrijd van een Zeeuws elftal. Toch had niemand het na dat duel meer over de 2-0 zege, maar vooral over de overtreding van Alvin Daniels. Tom Blomaard raakte geblesseerd na een harde tackle van de aanvaller van de Dordtenaren. "Een schandalige overtreding," zegt De Nooijer. "Wij hebben intern sancties genomen."
Over de inhoud daarvan wil De Nooijer niets kwijt. "Dat houden wij intern. Alvin weet wat die sancties zijn. Zo'n overtreding mag niet gebeuren en kan ook nooit meer gebeuren, daar zijn we voor gewaarschuwd. Het is echt schandalig. We mogen blij zijn dat die jongen nog kan lopen, voor hetzelfde geld breekt ie alles. Dit hoort niet thuis op een voetbalveld. Niet hier, op geen enkel veld. Intern zijn er harde woorden gevallen."
Meer tevreden is De Nooijer over zijn nieuwe aanwinst, verdediger Mawouna Amevor. "Voor ons een enorme aanwinst, heeft een verleden bij Dordt en heeft op eredivisieniveau gespeeld. Gewoon een hele goede verdediger, die hadden wij nodig. Zeker in het centrum."
Blake Thompson loopt momenteel stage bij FC Dordrecht. De Australiër speelde afgelopen weekend mee. Ook Ricky van Haaren traint nog steeds mee. "Met hem zijn we druk bezig, ik hoop dat het geregeld kan worden, maar dat heeft met geld te maken. Voor ons zou Ricky een enorme aanwinst zijn," aldus De Nooijer.