nieuws

Live uit Lloyd 24/7 van start

Live uit Lloyd overal en altijd!
Live uit Lloyd overal en altijd!
Live uit Lloyd is het livemuziek programma van Radio Rijnmond. Iedere werkdag kun je dat op je radio beluisteren van 22 tot 23 uur. Online zijn alle acts ook terug te luisteren uiteraard via de site, de app én via facebook. Vanaf nu gaat Live uit Lloyd ook non-stop de beste eigen opnames streamen via de digitale kanalen.
Heb je zin in de beste livemuziek van
Live uit Lloyd
maar wil je niet zelf zoeken, wil je je muzikaal laten verrassen door muziek die je nog niet kent, wil je songs horen die je nérgens anders hoort, wil je je oren continu gekieteld hebben? Dat kan dus
; het beste uit Live uit Lloyd!
Een soort muzikale Doos van Pandora, online, gevuld met een selectie uit de vele duizenden livesongs die opgenomen zijn aan de Lloydstraat 23 in Rotterdam. Sinds de start van Live uit Lloyd in september 2009 zijn er inmiddels meer dan 1200 acts voorbij gekomen uit de hele wereld. Een staalkaart van de mooiste hoogtepunten hoor je als je het Lloyd-kanaal activeert op de site en app.
De samenstelling wordt gedaan door Live uit Lloyd-maker Ronald van Oudheusden. Suggesties en verzoeken kun je mailen naar: live@rijnmond.nl. Op datzelfde mailadres kun je ook jouw band aanmelden. De lat ligt hoog in Live uit Lloyd maar doe een poging jouw band aan het rijke archief toe te voegen.
Je hoort in Live uit Lloyd nagenoeg alle soorten muziek, met name uit de regio, van soul tot pop, van funk tot jazz, van americana tot folk, van rock tot blues, van singer-songwriter tot kleinkunst, van wereldmuziek tot rockabilly, van roots tot reggae, van indie tot dance… Live uit Lloyd kun je niet missen…nu ook 24/7!