nieuws

Lichtkunst'Oplichters' opgelicht door postbesteller?

Lichtobjecten-bouwer annex straatlantaarnskunstrecycle-aar en 'Oplichters'directeur Daan Coolegem uit Rotterdam is ernstig gedupeerd door een Post NL-besteller die de dure lamp-leverantie vermoedelijk achterover heeft gedrukt voor eigen gewin.
Post NL heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar de toedracht.
Er schijnt indezeswezes al een verdachte in het vizier te zijn, zo is Coolegem in vertrouwen medegedeeld.
Echter dit alles helpt de kunst-technicus voorlopig niet uit de brand, want door onderhavige Post NL onverlaterie is z'n veelgevraagde ufo-achtige disco-armatuurkunst effect- c.q. nutteloos geworden en daarmee in een klap onbruikbaar voor leveranties aan de diverse festiva in den lande.
Van de kostbare, op menselijke bewegingen- en geluidsgolven reagerende en dito maffe disco-effecten-sorterende peertjes zij er maar een paar bij Philips ontwikkeld, zodat Coolegem een mispeer van jewelste pakt in deze drukke en normaal gesproken voor hem dus ook lucratieve periode.
Goede raad is duur want bijbestellen van de ongeveer zestig euro stuk kostende led-lampjes is vooralsnog niet mogelijk.
Zolang de misdaad niet met bevredigend resultaat door Post NL aan het licht wordt gebracht, zoekt de wanhopige ondernemer kunstenaarstig naar een pasklare oplossing om toch zijn effect-bejag broodwinning veilig te stellen.
Met het fabriceren van opengelaste drukvat- en bewerkte campinggas-kroonluchters en een naar voren geschoven Google-kantoor interieeropdracht probeert ie nu noodgedwongen z'n zaakje draaiende te houden.
Dus...hallo Willy Wortel is Lampje raar maar daar? Wie helpt deze nooddruftige creactieve Rotterdams-/Schiermonniksoogse recyclekunstemaker aan nieuwe discolatuur-waar?!